Mijn projecten

 • Broekmans

  Broekmans

  De uitdaging was om hun eigen systeem te koppelen aan een nieuw webshop en te voorzien van een volledig nieuwe huisstijl. Naast het bouwen en designen van de webshop was de zoekfunctie het belangrijkste aspect omdat de webshop extreem veel producten en variaties heeft was het erg belangrijk om hier een goede oplossing voor te vinden.

 • Novascope

  Novascope

  De uitdaging was om een duidelijke en eenvoudige webshop te realiseren die het zoeken naar het juiste product voor iedereen toegankelijk maakt. Door de vele keuze en kwaliteiten was het benodigd om zoveel mogelijk specificaties weer te geven bij de producten met zoveel mogelijk uitleg.

 • Universal Nails

  Universal Nails

  Universal Nails is laagdrempelig, toegankelijk en wil zoveel mogelijk vrouwen van alle leeftijden blij maken met een professionele nagel- en beautybehandeling in een sfeervolle setting. Dit gemak moet vertaald worden in de nieuwe website. Naast de website hebben wij ook het genoegen gehad om een nieuw logo te ontwikkelen met een volwassenere uitstraling.

 • Waterproof bathrooms

  Waterproof bathrooms

  Waterproof Bathrooms is een gevestigde naam in Amsterdam onder de high end sanitaire meubelen en maatwerk inrichtingen. Deze high end ambiance moet zich vertalen in de online wereld. De weergave van zowel de projecten als de producten moeten bij de nieuwe website een duidelijkere, luxe uitstraling krijgen.